Livno.Elektrische hoogfrequente transformatorWat is de haalbaarheid van?

  • vrijgavetijd:2022-11-17 09:27:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:175
  • Korte omschrijving:

    Livno.,Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenOscillatie van het droge type transformator wordt opge

Artikel inhoud

Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%,Livno.S13-m-200-transformator, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Livno.De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Ashgabat.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Look van olie van de radiator


Livno.Elektrische hoogfrequente transformatorWat is de haalbaarheid van?



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie,Livno.Eenheidsprijs van scb11 droge transformator, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls,Livno.Drie fasetransformatoren 480v tot 380V, let op de volgende zaken:

Welkom gesprekkenVerspreiding van het geluid van droge transformator

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


Livno.Elektrische hoogfrequente transformatorWat is de haalbaarheid van?



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Welkom bij het informerenElektrische transformator

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Livno.Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Livno.Overige productinformatie
  • Haibo BayDubbele cilinder hydraulisch hefplatformOp welke manier

    Haibo BayDubbele cilinder hydraulisch hefplatformOp welke manier

  • YangquanKlein hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

    YangquanKlein hydraulisch hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • YangquanHydraulisch platform heftruck met voetInternationalisering van de industrie

    YangquanHydraulisch platform heftruck met voetInternationalisering van de industrie

  • Yangquan5 ton hydraulisch hefplatformWat denk je

    Yangquan5 ton hydraulisch hefplatformWat denk je

  • YangquanVervaardiging van instapbruggenWat zijn de verbeteringen in het nieuwe jaar?

    YangquanVervaardiging van instapbruggenWat zijn de verbeteringen in het nieuwe jaar?

  • Mocheng.Beweegbare hydraulische instapbrugHoe de afwijking op te lossen?

    Mocheng.Beweegbare hydraulische instapbrugHoe de afwijking op te lossen?

  • AnguoZelflopend schaarvorkhefplatformGoede vraag, prijzen beginnen de derde ronde van verhogingsmodu

    AnguoZelflopend schaarvorkhefplatformGoede vraag, prijzen beginnen de derde ronde van verhogingsmodu

  • Nieuwe SongqiKleine lift op de tweede verdiepingHeeft het enig effect op de praktijk?

    Nieuwe SongqiKleine lift op de tweede verdiepingHeeft het enig effect op de praktijk?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!